Wijnverkoop 2019 - 2020

Ook in tijden van corona zijn er nog steeds tal van gelegenheden om een glaasje wijn of cava te kraken. Bestel ze hier en we komen ze met plezier leveren! 

WAT?

Wij zijn de Jins van scouts Sint-Mauritius ‘Den 51ste’  en wij zamelen het hele jaar geld in met, traditiegetrouw, een wijnverkoop. Dit alles om van ons buitenlands kamp naar Slovenië en Kroatië een reis te maken om nooit te vergeten. De cava en de wijnen zijn door onszelf geproefd en uitgekozen bij Le Vigneron Provençal (Antwerpsesteenweg 328B). 

 
ASSORTIMENT
 
Pere Ventura Chic Barcelona Brut €10
Deze frisse droge cava wordt geïmporteerd uit de regio Barcelona. Ze heeft lichte fruitige noties in de neus met een fijne pareling. Daarnaast is ze zacht in de afdronk met mooie vettigheid. Een ideale cava om tijdens de feesten uit te schenken .
 

Comtesse Marion Blanc €8

Comptesse Marion komt uit de Languedoc en ontstaat op basis van Vermentino, Chardonnay, Muscat & Sauvignon Blanc. Zijn fruitige aroma’s die ons leiden van exotische vruchten tot frisse droge smaken als granny smith appel geven ons een speelse blend. Een ideale begeleider bij het aperitief en lichte vlees & visgerechten.  
 

Selva Volpina Rosso €8

Umbrië is de regio die centraal in Italië te vinden is. Sangiovese geeft algemeen zeer ronde soepele elegante wijnen die mooi fruitig en rond afsmaken. Fijne concentratie van rijp rood fruit met soepele versmolten tannines. Nog op zoek naar een wijntje voor bij het diner?  
 
BESTELLEN
a) vul het Google Formulier in  op https://forms.gle/mK2FYyNQ1uBcXH4D7
b) of mail onderstaande strook ingevuld door naar jins.51ste@gmail.com
U ontvangt een bevestigingsmail waarna u de betaling mag overmaken op BE91 3631 5215 7876 met vermelding van uw naam. We zullen zo ook verder afspreken i.v.m de ophaling/levering. 
 
Alvast bedankt voor uw steun. Laat het smaken! 
De Jins 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
naam & voornaam:.............................................................................................................
Cava Chic Barcelona (€10)  x................. =  ..........................
Comtesse Marion Blanc Wit (€8) x................. =  ..........................
Selva Volpina Rosso Rood (€8) x................. =  ..........................

TOT= ...........