Nieuws

Het is weer zover! De jaarlijkse quiz, georganiseerd door onze jins, vindt weer plaats in de Eskapade te Kapellen.

Retrobal viert dit jaar zijn 25e editie!

Alle hens aan dek, want we zijn weer volop in de weer! Onlangs werden er een aantal bomen uit ons bos weggehaald omdat deze omgewaaid of ziek waren. Omdat we scoutig en groen denken, willen we ze een tweede leven geven.

Op zoek naar een wijntje of cava voor de feestdagen, een cadeau of om gewoonweg te genieten? Bestel ze hier!

WAT?

Binnenkort zal ons tweejaarlijks groepsweekend plaatsvinden van 22 tot 24 maart en u kan zich vanaf vandaag daarvoor inschrijven.

Na onze kaas- en wijnavond in november, of het jeneverkraam op de kerstboomverbranding zijn we ook de bierliefhebbers niet vergeten.

Dit voorjaar plaatste ons comité nieuwe verwarmingen in het lokaal zodat wij het tijdens de aankomende wintermaanden niet koud zullen hebben.

Sinds vandaag zijn alle kampdata te vinden op de site onder de rubriek data (te vinden bij informatie).

Hier is ie dan, DE aankondiging voor het langverwachte kawelpenweekend van 16 tot 18 november.

De klepper van november en december 2018 vinden jullie vanaf nu hier: Klepperprogramma

Veel scoutsplezier!