Nieuws

Dit voorjaar plaatste ons comité nieuwe verwarmingen in het lokaal zodat wij het tijdens de aankomende wintermaanden niet koud zullen hebben.

Sinds vandaag zijn alle kampdata te vinden op de site onder de rubriek data (te vinden bij informatie).

Hier is ie dan, DE aankondiging voor het langverwachte kawelpenweekend van 16 tot 18 november.

De klepper van november en december 2018 vinden jullie vanaf nu hier: Klepperprogramma

Veel scoutsplezier!

Deze zaterdag (27 oktober) spookt het weer in het Wolvenbos tijdens onze jaarlijkse Halloweentocht. Trek dus je griezeligste Halloweenkostuum aan en kom mee de geheimen van het Wolvenbos ontdekken!

Zaterdag 24 november 2018 - Wolvenbosdreef 8 2950 Kapellen

De klepper van september en oktober staat nu online. U vindt hem hier: Klepperprogramma.

Ne stevige linker,
De leiding

Beste leden, ouders, vrienden en aanverwanten,

Beste ouders en scouties, zoals jullie wel weten komt ons jaarlijks feest, Retrobal, er bijna aan. Wij zijn volop in de weer om hier weer een top editie van te maken.