Lid worden

 

Welkom bij onze scouts! Op deze pagina vind je alle informatie terug om je in te schrijven in onze scouts. De inschrijving verloopt via verschillende stappen. Volg deze stappen nauwgezet! Bij vragen kan je je altijd richten tot inschrijvingenscoutsden51ste@gmail.com. 

De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Dit heeft ons genoodzaakt om per tak een wachtlijst bij te houden. 

Het volledige inschrijvingsbeleid voor het nieuwe scoutsjaar 2018-2019 kan je hier terugvinden: nieuwe leden en bestaande leden.  Zoals vorig jaar is de prijs van het 3de kind €35 i.p.v. €32. Dit doen we omdat Scouts en Gidsen Vlaanderen de verzekeringskosten opgeslagen heeft.

Hoe inschrijven? 

Herinschrijving 

Herinschrijven kan enkel tijdens de voorrangsperiode tussen 01/08/2018 en 23/08/2018. Vroeger inschrijven heeft geen zin. Wie te laat is komt op de wachtlijst te staan en wordt behandeld als ‘nieuw lid’ (zie hieronder). 

  1. Stuur een mailtje naar inschrijvingenscoutsden51ste@gmail.com met vermelding van naam en TAK

  2. Wacht op een bevestigingsmail.

  3. Stort het lidgeld op BE30 3630 7768 4411 met vermelding van naam en TAK. Een jaar scoutsplezier kost €40 euro en €35 vanaf het derde kind. Gelieve dit te betalen voor 12 oktober 2018, zo is de verzekering voor uw kind zeker op tijd in orde. Voor personen met financiële moeilijkheden bedraagt het lidgeld in alle gevallen €10. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de groepsleiding. 

  4. Pas eventueel gewijzigde informatie en individuele steekkaart aan op deze website.

Nieuwe inschrijving

Nieuwe leden kunnen zich het hele jaar door aanmelden. Je komt dan steeds op de wachtlijst te staan. Vanaf 21/08/2018 worden de takken aangevuld met kinderen op de wachtlijst totdat het maximum aantal leden is bereikt. 

  1. Vul onderstaand formulier in.

  2. Wacht op een bevestigingsmailtje met het lidnummer van je kind(eren).

  3. Maak een account aan op deze website en vul overige gegevens en de individuele steekkaart (de medische fiche) in. 

  4. Stort het lidgeld op BE30 3630 7768 4411 met vermelding van naam en TAK. Een jaar scoutsplezier kost €40 euro en €35 vanaf het derde kind. Gelieve dit te betalen nadat uw kind 2 keer op de scouts is komen proberen. Zo kunnen we de verzekering zeker tijdig in orde maken voor veel zorgeloos speelplezier.Voor personen met financiële moeilijkheden bedraagt het lidgeld in alle gevallen €10. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de groepsleiding.

Geen plaatsje kunnen bemachtigen bij onze scouts? We zijn er zeker van dat je je ook te pletter zal amuseren bij de andere scoutsgroepen van Kapellen. Neem dus snel een kijkje op: www.gidsenkapellen.be of www.scoutsvloeiende.be