Retro 51 - Retrobalbier

Retro 51 is het hoogstunieke bier van Retrobal. Het is een fris blond biertje van 8,3% waar je heel het jaar van kan genieten. Zo kan je op eender welk moment de gezellige sfeer van Retrobal (her)beleven! 

We ontwikkelden de unieke smaak in samenwerking met een erkend brouwer uit Gent, die het bier ook brouwt en bottelt voor ons. 

HOE HAAL IK DIT IN HUIS?! 

Makkelijk, zo snel mogelijk dit formulier invullen: https://forms.gle/ENXVnc6e5eSfY1B27

* PRIJS *
1 flesje = €2,5
6 flesjes (in karton): €15
24 flesjes (in doos): €50

* BETALING & AFHALING *
Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail met de vraag om het bedrag over te schrijven naar BE82 3630 7769 0168 met vermelding van "RETRO 51 + NAAM". Zodra dit is overgeschreven, kan u uw bestelling afhalen bij ons. 

Om te starten zullen we werken met vaste afhaalmomenten. Deze zijn steeds op zaterdag en zondag tussen 12u30 en 13u, of voor/na de scoutsvergaderingen. U kan ook bij het formulier vragen voor een ander afhaalmoment, we zullen dan samen kijken wat mogelijk is! 

We zullen u in de bevestigingsmail even vragen om een afhaalmoment te bevestigen. Indien de scoutswerking terug opstart in februari, zullen er mogelijks nog extra momenten worden toegevoegd op zondag. We zullen bij de bevestigingsmail steeds een overzichtje geven van de mogelijke afhaalmomenten.

We vragen om bij het afhalen steeds de afstandsregels te respecteren en een mondmasker te dragen.


Voor vragen kan u steeds terecht bij Retrobalteam via retrobalteam@gmail.com.


Alvast bedankt en geniet ervan!