Wijnverkoop Jins

WAT?

Wij zijn de Jins, generation Z, van scouts Sint-Mauritius ‘Den 51ste’  en wij zamelen het hele jaar geld in met, traditiegetrouw, een wijnverkoop. Dit alles om van ons buitenlands kamp naar Albanië en Montenegro een reis te maken om nooit te vergeten. De cava en de wijnen zijn door onszelf geproefd en uitgekozen bij Le Vigneron Provençal (Antwerpsesteenweg 328B). 

Dit jaar bestaat ons assortiment uit een frisse cava en een aromatische witte en rode wijn. Voor de wijnen blijven we ook dit jaar bij het merk Winetruck.  Al verkiezen we deze keer de variant ‘Rich & Smooth’. Onze nieuwe cava Chic uit Barcelona zal daarnaast de ideale begeleider zijn van al uw feestelijkheden. 
 
ASSORTIMENT
 
Pere Ventura Chic Barcelona Brut_€10
Deze frisse cava is afkomstig uit het Spaanse Barcelona en bevat aroma’s van citrus en groene appel. De cava is evenwichtig in de mond met fijne pareling en lichte exotische afdronk.  
Druiven: Xeler.lo , Macabeo, Parrelada
 
Winetruck Wit - Selectie Rich & Smooth_€8
Deze aromatische witte wijn bevat hints van vanille, cederhout en rijp wit fruit. Deze ‘Full body’ wijn met frisse ondertoets en aangename volle toetsen van gestoofd wit fruit is goed  uitgebalanceerd en smaakt heerlijk bij bijvoorbeeld een visgerecht met botersaus. 
Druiven: Chardonnay
 
Winetruck Rood - Selectie Rich & Smooth_€8
De rode variant is in de neus een aangename volle rode wijn, mooi evenwichtig en zacht van structuur. Zonder scherpe kantjes of zware taninen, is hij rond en vol lichte aroma’s van eik en noten. 
Druiven: Merlot , Cabernet
 
BESTELLEN
a) vul het Google Formulier in  op https://goo.gl/forms/S9FaXVNQrgMLNjb52
b) of mail onderstaande strook ingevuld door naar jins.51ste@gmail.com
U ontvangt een bevestigingsmail waarna u de betaling mag overmaken op BE91 3631 5215 7876 met vermelding van uw naam. We zullen zo ook verder afspreken i.v.m de ophaling/levering. 
 
Alvast bedankt voor uw steun. Laat het smaken! 
De Jins 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
naam & voornaam:.............................................................................................................
 
Cava Chic Barcelona (€10)  x................. =  ..........................
Winetruck Rich & Smooth Wit (€8) x................. =  ..........................
Winetruck Rich & Smooth Rood (€8) x................. =  .......................... TOT= ...........