Tijdelijke stop t.e.m. 13/12/20

Onze volledige werking zal tijdelijk stopgezet worden tot en met 13 december.

We zullen tijdens deze 'pauze' (online) alternatieven voorzien. Meer info volgt vanuit jouw takleiding!

Beste ouders,

Hopelijk gaat alles goed met jullie! Helaas hebben wij slecht nieuws voor jullie. Het Overlegcomité kondigde vanavond strengere maatregelen aan die ons oproepen om onze sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Hoewel de jeugdwerkregels momenteel niet veranderen, achten wij het in dit verband echter beter om onze volledige scoutswerking tijdelijk stil te leggen. Op deze manier willen we bijdragen aan het verminderen van de sociale contacten en contacten tussen gezinsbubbels zoveel mogelijk vermijden.

Concreet betekent dit dat we momenteel al onze vergaderingen opschorten tot en met zondag 13 december. Net als tijdens de lockdown in het voorjaar zullen wij ons sterk inzetten om voor jullie alternatieven te voorzien zodat jullie scoutsvuur wel brandende blijft.

Dit was voor ons een lastige beslissing, toch denken wij dat dit de juiste is in de huidige context. Wij hopen dat jullie dit begrijpen. Hopelijk kunnen we in december onze scoutswerking stilaan terug opstarten.

Meer info kan u terugvinden op de corona-webpagina van Scouts en Gidsen Vlaanderen.

Houd jullie goed en houd het veilig! Maak het licht, voor iedereen.

Stevige linker,

De leidingsploeg