Retrobal 2019

Beste ouders,

Het is weer bijna zover…Retrobal komt eraan! Naar jaarlijkse traditie organiseren wij ons bangelijke Retrofeestje ten voordele van onze scoutswerking. Dit jaar keren we terug naar de gouden discojaren! Retrobal vindt plaats op 9 maart in een tent aan de Starrenhoflaan. We zouden geen scouts zijn als we onze versiering niet zelf zouden knutselen. En daarvoor hebben wij jullie hulp nodig! Wij zijn hiervoor namelijk op zoek naar volgende spullen:

• Slinky’s
  • Fotokaders die u niet meer gebruikt
  • Kleine discoballen
  • (Groot) karton
  • Oude LPs
  • Dunne houten platen (om pijlen te maken)
  • (Oude) paraplu’s die u niet meer gebruikt
  • Oude CDs die u niet meer gebruikt

Indien u iets hiervan ter beschikking heeft en dit aan ons wilt schenken mag u altijd mailen naar retrobalteam@gmail.com. Of u mag iemand van de leiding aanspreken voor of na een vergadering.

Na een (hopelijk zeer) geslaagde avond zullen wij druk in de weer zijn met afbreken. Onze vorige tenteditie heeft ons geleerd dat dit een stevig werkje is dat zeker tot de middag duurt. Daarom zouden wij het geweldig vinden als er enkele ouders ons hierbij eventueel zouden willen ondersteunen. Wij denken hierbij voornamelijk aan het opstellen van een ontbijt, met inbegrip van warme chocomelk, dat wij zullen voorzien voor onze leiding die ochtend. Daarnaast zijn enkele ouders ook steeds welkom om mee onze tent af te breken of eventueel met een auto materiaal terug naar het lokaal te vervoeren. Indien u hiervoor interesse heeft mag u steeds dit formulier invullen (https://goo.gl/forms/MuGtGZAnhyPDpqY63). Wij zullen u dan zo snel mogelijk contacteren als wij ons afbraakplan gefinaliseerd hebben.

Alvast hartelijk bedankt!

Een stevige linker,